Södermalms Bil & Gummi

Hallå allihopa och god eftermiddag. Det är roligt att ni tar er tiden att dag ut och dag in läsa mina inlägg här på bloggen. Även idag har jag en hel del tankar om vad jag ska skriva om, något inlägg om sport som vanligt och lite annat smått och gott, men först ska jag prata med er om en bilverkstad på Södermalm då det så klart alltid finns en del läsare som kommer att behöva anlita en sådan. Jag vilja tipsa er om ett företag som heter Södermalms Bil & Gummi som ni kan få reda på mer om här

Det här företagets medarbetare har långt erfarenhet ifrån yrket. Jag tycker att alla bilburna läsare som behöver hjälp till att laga eller serva bilen ska vända sig till Södermalms Bil & Gummi. Jag har varit där några gånger, och senaste gången jag var där så var det för att bilen inte blivit godkänd på besiktningen, men efter att Södermalms Bil & Gummi åtgärdat det som var fel så gick bilen igenom ombesiktningen. Det här företaget erbjuder både lagningar och service och de erbjuder tvätt och även däcksförvaring och däckförsäljning, så det är ett företag med allehanda tjänster och service för alla som äger en bil. Jag ska inte prata så där väldigt mycket mer om denna bilverkstad på Södermalm, som är så mycket mer än en renodlad bilverkstad på Södermalm med tanke på all service och tjänster de erbjuder. Om ut i fall att ni vill veta lite mer om dem så kan ni alltid gå in på deras hemsida.