En helt fantastisk semesteranläggning i Tingsryd

Hej på er alla mina läsare och välkomna till mig här på bloggen. I det här inlägget skulle jag vilja rekommendera er något som jag själv har gjort! Hyr en stuga i Tingsryd om ni värdesätter en aktiv fritid som ni kan fylla med både fiske, kräftfiske, sköna skogspromenader, bad eller jakt! Det finns en semesteranläggning som heter Strömmagården, och Strömmagården ligger väldigt naturskönt i vackra Tingsryd.  

 

Jag brukar åka dit minst ett par gånger om året för att ladda batterierna och snart bär det av igen för några dygns vistelse där. Den här gången ska jag både ta långa skogspromenader och plocka bär och svamp, men jag ska också fiska kräftor. När man hyr en stuga i Tingsryd på Strömmagården kan man förvänta sig en fin stuga med alla bekvämligheter och man bor praktiskt taget mitt ute i naturen. Personalen på Strömmagården ser verkligen till att alla som hyr en stuga i Tingsryd ska få en riktigt härlig vistelse där. Deras service är i en klass för sig och de gör verkligen allt så att alla som hyr en stuga i Tingsryd ska få en så bra semester som möjligt. Det finns som sagt en hel del att göra vilket passar mig bra, för jag vill gärna ha att göra på min fritid, att ligga på soffan är inte riktigt min grej. Men Strömmagården är ett bra ställe både för den som vill fylla dagarna där med aktiviteter, eller den som bara vill ta det lugnt. Jag som älskar att fiska har funnit mitt paradis på jorden, för det finns både kräftfiske och fiske i form av regnbåge och öring. Så till er som i likhet med mig skulle uppskatta det här vill jag bara säga, hyr en stuga i Tingsryd ni också!